Menu Luk

100% mand

Smykker til mænd

Nu har jeg lige gået her og sparet op til Black Friday, og så opdager jeg, at jeg har glemt at budgettere for alle de gaver, jeg har brug for at købe her i oktober. Det er lidt bittert. Jeg havde jo planlagt, at jeg skulle købe en ny lap top. Men det må blive efter jul, så. Jeg har jo mange venner, og det lader til, at de alle sammen har fødselsdag i oktober. Jeg er nødt til at købe fødselsdagsgaver til dem. 3 af gaverne ved jeg allerede, hvad skal være. De er til veninder. Så det er nemt nok. De skal have parfumer og makeup. Det er godt nok lidt halvdyrt at købe makeup til kvinder. Men de bliver glade for en mascara eller en god duft.

Gaverne til mænd

2 gaver er til mandlige venner. Det er lidt sværere med dem. Jeg er altid usikker på gaver til dem. Den ene af mine mandlige venner har et stort fuldskæg. Det kunne godt være, at jeg kunne slippe afsted med at give ham et eller andet plejeprodukt til skægget. Måske en eller anden form for voks. Noget i den stil. Den anden ven, som også skal have en gave, er lidt speciel. Han er glad for smykker. Han går med store ringe på fingrene. Det klæder ham faktisk. Jeg ved ikke, hvorfor.

Herresmykker er så meget ham

Måske skal jeg kigge lidt grundigt på smykker til mænd og finde noget interessant til ham. Jeg har ikke lyst til at give ham en af de der traditionelle ringe med dødningehoveder eller runeskrift. Nej, det skal være noget, helt specielt. Noget, der ikke kan placeres i en kategori. Ikke sådan noget keltisk eller vikingeagtigt. Nej. Det skal måske være en enkel halskæde. Måske med nogle store perler i. Sådan en kæde, der vækker opsigt – og alligevel ikke. Hvis du forstår, hvad jeg mener.