Menu Luk

Elsker Converse

converse sneakers

Nu er jeg lige ved at blive nostalgisk. Jeg kan nemlig godt huske første gang Converse sneakers kom på det danske marked. Det er ret længe siden. Dengang blev der rynket lidt på næsen af dem. De var for smarte. Og de var faktisk ikke så behagelige at gå i. Men nu har jeg lagt mærke til, at mange unge mennesker faktisk går med Converse sneakers i Sverige. De ligner sig selv. Altså sneakers’ne. Og det ser ud til, at de unge mennesker faktisk godt kan holde ud at have dem på i lang tid. Ok, dengang, da de først kom frem her i landet, var de lavet af stift kanvas og en gummisål. Det føltes, som at man gik i sko med såler, der var lavet af vogndæk. Og kanvasen var så stiv, at hvis der kom en fold, så gnavede den sig ind i huden.

Stærkt forbedrede

I dag ser det ud som om, at der er sket en masse forbedringer: For det første ser det ud, som om, at kanvassen er blødere og dermed behagelige at have op om foden og anklen. For det andet ser det ud som om, at der er blevet introduceret nye og blødere såler at gå på. Men med det samme smarte design. Du ved, den der lille stribe. Og jeg kan se, at de har beholdt det flotte, oprindelige logo. Det er jo det, der kendetegner Converse sneakers.

Det sker da, også at jeg tænker, at jeg vil spørge et af de unge mennesker, der går med Converse sneakers om de er behagelige. Men kan jeg forvente et svar? Måske. Det er jo ikke hver dag, at en ældre person henvender sig til et ungt menneske på gaden for at få en mening om et par sko, de går i. Så måske overraskelsesmomentet, vil afføde et svar. Men tør jeg? De unge vil sikkert synes, at jeg er en gammel nar.

Jeg kan prøve dem selv

Der er dog en anden mulighed. Jeg kunne da købe et par Converse sneakers og prøve dem af selv. Det vil sikkert være det bedste. Så kan jeg selv danne mig en mening og sammenligne den med det indtryk, jeg fik for mange år siden. Kan ældre mennesker gå i sneakers fra Converse? Sagtens. Jeg kan. Og hvis der er nogen, der har noget imod det, så er det altså deres problem. Ikke mit. Og jeg har da tænkt mig at købe dem på internettet. Det er jo så nemt. Jeg skal bare have lidt vejledning, når det handler om skostørrelser. Jeg tænker nemlig, at sitet jeg finder det par Converse sneakers, som jeg skal afprøve, ikke har størrelsesnumre i europæiske enheder. Men i amerikanske. Og hvordan er det nu. Er min fod en amerikansk størrelse 6,5 eller?

Jeg finder en løsning. Jeg skal finde den. Jeg kan nemlig huske, at jeg elskede mine Converse sneakers for mange år siden. Og kan jeg finde et par, der er behagelige, så vil jeg sikkert blive som ny igen: Glad og fuld af liv.