Menu Luk

Humor i taler

Lytter til en sjov taler med humor

På lørdag skal min mand og jeg til det årlige, store firmaevent. Det er min arbejdsgiver, der arrangerer det, og han inviterer altid vores partnere med, hvis vi altså har sådan en. Han siger nemlig, at uden vores partnere, så ville vi ikke være de gode medarbejdere, han har. Og det har han faktisk ret i. Så jeg synes, at han gør godt i også at invitere min mand med til eventet.

Det er Rune Green

Vi ved godt, at vi skal starte lidt tidligt lørdag eftermiddag. Vi skal nemlig høre en ret kendt foredragsholder. Han er i virkeligheden komiker og journalist, men har lovet, at han vil tale om arbejdsglæde. Jeg har set foredragsholderen i tv nogle gange. Han har en ret speciel form for humor. Så det bliver en spændende oplevelse at skulle høre hans foredrag om arbejdsglæde: https://runegreen.dk/. De gange jeg har set ham på tv, har han altid brugt sarkasme og selvironi. Jeg forstår hans humor, men jeg er lidt bange for, at nogle af mine kollegaer ikke forstår ham.

Det kan være lidt svært med ironi og sarkasme en gang imellem. Hvornår skal man grine og ikke grine?

En humoristisk tale?

Nu ser vi, hvordan det går. Efter foredraget er vi så blevet inviteret til middag med efterfølgende dans, snak og flere små indslag. Og mon ikke han holder en tale med humor? Hvad de indslag går ud på, ved vi ikke. Det gør ikke noget. Det kan da kun være godt ment. Og lidt overraskelser i løbet af aftenen gør kun godt.

Jeg håber, at min nærmeste kollega ikke har slået op med sin kæreste. Jeg mødte hende for nogle måneder siden. En rigtig sød pige. Jeg glæder mig til at få muligheden for at tale mere med hende. Jeg ved også, at min mand og min kollega kommer godt ud af det sammen. Så det bliver en fin lørdag, vi får.