Menu Luk

Kunsten at lege

black and brown heart shaped ornament

Når vi hører om sexlegetøj, så tænker vi oftest på dildoer som her. Det er der sandelig også en rigtig god grund til: Dildoer er nemlig det mest populære sexlegetøj, som bliver solgt. Og der findes rigtigt mange forskellige typer af dildoer. En dildo er derfor ikke bare en dildo. Du kan købe en naturtro dildo, som ligner en erigeret penis til punkt og prikke – og sådan en kan du købe i forskellige størrelser og tykkelser. Ligesom mænds penisser er forskellige, så er naturtro dildoer også forskellige. Står du og vil købe din første dildo, så du kan få et bedre sexliv som single, så skal du dog sørge for, at den ikke er for stor til dig.

Overvurder ikke dig selv

Du skal selv styre den, men du skal ikke overvurdere dig selv og ende med at dildoen faktisk gør dig spændt og ikke hjælper frem til tilfredsstillelsen, du søger. Så er det bedre at købe en lille dildo og eventuelt supplere den med en anden – lidt større – dildo på et senere tidspunkt. Til den tid vil du også have opdaget, at der findes massevis af andet spændende sexlegetøj, som du skal afprøve. Du vil i hvert tilfælde have opdaget, at dildoer ikke kun er naturtro kopier af erigerede penisser. De kan være ekstremt store – helt urealistisk store. De kan indeholde en vibrator, så du kan stimulere dig selv på flere måder.

Kan være lavet af glas

En dildo kan også være lavet af glas og slet ikke ligne en penis. Og ja, du kan få dildoer med sugekop så du kan sætte den fast – måske op imod en væg i badeværelset – og her kan du så få nydelse uden selv at skulle styre din dildo – hvilket giver dig muligheden for at røre og udforske din egen krop endnu mere. Selvfølgelig kan du også købe dildoer i forskellige farver. Nogle er hudfarvede. Andre kan fås i neon farver. Det er op til dig, hvad du vil have og hvad du vil eksperimentere med. Men husk lige hygiejnen, ikke?
En dildo skal holdes ren – mindst lige så godt, som du holder dig selv ren. Og ja, er det første gang, du køber en dildo, så kan det måske være fornuftigt, hvis du køber en glidecreme, så det går lidt nemmere med selve penetreringen.

Uendelige mængder af sexlegetøj

Når du så er blevet mere erfaren med hensyn til brugen af dildoen, så har du sikkert også opdaget, hvad du har behov for og dermed kan du købe en mere avanceret dildo. Du har måske endda fået mod på at prøve andre former for sexlegetøj. Måske har du også fået en partner, som også vil nyde, at I bruger sexlegetøj sammen. Der findes nemlig også sexlegetøj til par. Og her skal I jo ligesom kende hinanden ret godt, så I får et godt sexliv sammen. Måske elsker din partner at se på dig, imens du bruger en dildo. Måske elsker han at få lov til at styre den, til du bliver helt vild. Det skal I vide, inden I køber fælles sexlegetøj til par. Og ja, det skader ikke, at I prøver jer frem.