Menu Luk

Levering af blomster

For nogle år siden blev vi skilt. Det var det eneste rigtige at gøre. Det har jeg indset nu. Men dengang ville jeg ikke skilles. Min eksmand insisterede dog. Vores liv sammen udviklede sig destruktivt for os begge. Min eks har været meget sød til at hjælpe mig igennem den krise, jeg kom ind i på grund af skilsmissen. Følelsen af nederlag, af ikke at slå til, af ikke at være elsket, fik mig helt ned med nakken. I dag har vi et venskab, som muligvis vil give os meget mere, end vores ægteskab nogensinde kunne have gjort.

Han er på Amager

Kort tid efter skilsmissen flyttede min mand til Amager. Jeg blev boende her på Nørrebro. Og så nu her i sidste uge fik jeg et brev. Sådan med rigtig konvolut, frimærke og skrevet i hånden. Det er en invitation til bryllup. Min eks skal giftes. Og jeg er blevet inviteret med til brylluppet. Jeg kender godt kvinden, han gifter sig med. Hun er sød, men lidt kedelig efter min mening. Jeg har derfor allerede besluttet, at jeg sender afbud til deres invitation. Finder på en eller anden undskyldning og holder mig væk. Jeg har heller ikke lyst til at skulle møde hans nye svigerfamilie og præsentere mig som ekskonen!

Sende blomster i København?

Men deres gestus overfor mig er kærligt ment. Det ved jeg. Måske har jeg i virkeligheden også lidt dårlig samvittighed over at sende afbud. Men min beslutning er taget. Jeg vil i stedet for sende dem en fin buket blomster på dagen. Og det er heldigvis nemt nok. Jeg skal bare finde en blomsterhandler, der har blomsterlevering på Amager / København. Og hvor finder man dem? Ja, du kender selv svaret: På internettet. Det er så nemt at skrive ”blomsterudbringning på Amager” og få flere forskellige forslag frem. Derefter vælger man én, bestiller buketten via nettet, betaler den og giver besked om, hvor og hvornår den skal leveres.