Menu Luk

Nemt med færdige mødepakker

Mødepakker med forplejning i Nordsjælland

Det var et super godt møde. I nåede hele dagsordenen igennem. Og faktisk, så nåede I også til enighed på adskillige punkter. De punkter, som I ikke nåede til enighed om, fik I dog diskuteret – på en konstruktiv måde. Og det bliver dem, som næste møde kommer til at fokusere på. Det irriterer dig bare, at du ikke kunne nå ned i kantinen, hvor de havde en utroligt lækker buffet. Din mave gjorde dig – og alle de andre mødedeltagere – opmærksom på det. Men diskussionerne var vigtigere. Du er dog glad for, at mødet gik godt. Og kantinen forsvinder vel ikke. Så måske får du chancen for at prøve mødelokalernes kantine af næste gang.

Mødepakker skræddersyet

Det er faktisk dit firmas tur til at dække omkostningerne til næste møde. Og det betyder, at det er dig, der skal arrangere mødet. Det bliver en nem opgave: Du beder nemlig bare det specifikke konferencecenter om at reservere et mødelokale til otte personer på den dato, som I blev enige om. Det er ikke så svært. Og så sørger du lige for, at du booker lidt ekstra til dine syv kollegaer fra de andre organisationer: Mødepakker der imødekommer deres særlige krav. Der er jo en veganer. To vegetarer. Og så er der en af dine kollegaer, som skal have glutenfri kost. Resten af jer er der ikke nogen problemer med. I kan tage alt indenbords uden, at det går ud over jeres helbred. Så: Du forklarer centerets administrator, at du gerne vil booke de bedst mulige mødefaciliteter til otte mennesker – og dertilhørende mødepakker. Det er ikke noget problem. Tværtimod.Det er jo et stort konferencecenter.

Heldigvis er der plads

Der er rigeligt med mødelokaler på den dato. Så du får lov til at vælge: Skal det være det østvendte lokale eller det vestvendte? Du vælger det vestvendte. Din erfaring har lært dig, at når mødet går godt, så er det fordi der er ro og styr på tingene. Du vil derfor undgå distrahering fra sol, der får alle til at knibe øjnene sammen, når de skal kigge i bilag og tabeller på deres lap tops. Din erfaring har også lært dig, at vestvendte mødelokaler er gode, når alle er ved at være godt trætte i hovedet af lange forhandlinger. Når solen så skinner ind i lokalet, så bliver stemningen altid mere positiv og dermed kommer der lidt mere energi ind i arbejdet under den sidste del af mødet.

Altid en fornøjelse i Allerød

Og ja, skal du være helt ærlig, så er det altid en fornøjelse at holde møde Nordsjælland, fordi ikke kun er mødelokalerne i Lillerød ideelle, de er også lyse og funktionelle. I sidder ikke nede i et eller andet skummelt hotels kælder. I sidder i naturskønne omgivelser, hvor I kan se solen, naturen og samtidigt nyde de lækre små retter, som mødepakkerne indeholder. I får alt serveret til tiden. I skal ikke bekymre jer om problemer med AV-udstyr eller internet. Det sørger centerets egne teknikere for. Og går det helt galt, ja så får du kompensation.

Det eneste, som I selv skal sørge for, er transport til og fra centeret. Kan det blive nemmere? Nej, det kan det bestemt ikke.