Menu Luk

Tennisalbue gør ondt

Hvem sagde, at det ville gå galt for mig her i løbet af sommeren? Min mand! Han sagde, at jeg skulle passe på med at storme ud og komme i form igen. Men lyttede jeg? Nej, det gjorde jeg ikke. Jeg gjorde lige præcist det, jeg ikke burde have gjort. Og det endte med et behov for behandling af tennisalbue! Jeg startede blødt og forsigtigt. Jeg ringede til en veninde og spurgte hende om hendes ferieplaner. Hun havde ikke nogen planer. Kun at hun ville nyde nogle uger med frihed, solnedgange på altanen og godt selskab.
Så jeg inviterede hende med ned til tennisbanen, der ligger her i nærheden. Foreslog hende, at vi købte en ketcher til hende, og at vi genoptog en gammel sport, som vi begge to dyrkede meget ivrigt for mange år siden.

Hun blev glad

Hun blev meget glad for invitationen og sagde, at det lød som en rigtig god plan. Hun har også – ligesom jeg selv – længe talt om, at hun vil træne og komme i god fysisk form igen. Så vi aftalte at gå i byen sammen og købe ketsjere. Vi mødtes ved en café. Fik kaffe og en god tøsesludder. Gik i byen og købte en fin ketcher til hende. Selv har jeg den gamle ketcher. Jeg troede, at den ville være god nok. Og så var jeg lidt nærig den dag, hvor vi var på indkøb.

Men jeg har sidenhen måttet erkende, at min gamle ketcher slet ikke var god. For det første var strengene slappe. Og jeg kan ikke selv stramme dem op. Så jeg måtte slå virkeligt hårdt til bolden. Og når jeg ramte den, så ramte den helt forkert på banen. Det var et frygteligt nederlag for mig. Jeg er meget konkurrenceminded. Så det at tabe gang på gang til min veninde, som slet ikke var i form, var et nederlag. Og ja, naturligvis førte det til, at jeg i dag sidder her med armen i en slynge, fordi jeg har fået en tennisalbue. Bogstaveligt talt.

Total ro og fysioterapi

Lægen, som har anbefalet total hvile af armen, kunne ikke lade være med at grine ad mig, da jeg fortalte ham historien bag albuesmerterne. Heldigvis var han sympatisk nok. Han gav mig en recept på noget smertestillende – og strenge formaninger om, at armen skal holdes i ro, inden jeg bare forsøger at drømme om at komme tilbage til tennisbanen. Og han anbefalede også et besøg hos https://copenhagenphysio.dk/ Jeg fik også at vide, at det vil være en rigtig god idé, hvis jeg kigger lidt efter en god fysioterapeut, fordi det kan være lidt besværligt at få armens funktioner helt tilbage efter en tennisalbue.Og slippe af med smerterne!

Det er ikke for sjov

Nu går jeg så med den der dumme slynge om armen. Den er hamrende irriterende, men nødvendig. Min veninde kommer ofte og hjælper mig med at få humøret op. Hun har lovet mig, at vi skal købe en ny ketcher til mig, når jeg kan bruge armen fuldt igen. Haha. Hun har mulighed for at hovere over mig. Jeg er i bedre form, end hun er. Og så kommer hun ud af en tennissituation på en meget bedre måde end jeg selv gør. Det er bittert.