Menu Luk

Udbud af Microsoft kurser

Kurser i Office 265 for ældre

For rigtigt mange år siden var der et hightech-firma, som gjorde noget smart: Det lavede computere, der var meget brugervenlige, og det lavede aftaler med undervisningsinstitutioner om, at elever og studerende kunne købe disse computere til favorable priser. De gik med andre ord i direkte konkurrence med Microsoft, som måtte bruge tid og penge på at ændre styresystemerne i de gamle pc’ere til nye og mere brugervenlige. Det fik Microsoft naturligvis gjort. Og de fik det gjort så godt, at de to hightech firmaer i dag er næsten lige store sådan målt på deres markedsværdi! Vi kender det som Windows-styresystemerne i dag. Men firmaet, som revolutionerede hele konceptet om, hvordan en PC skal bruges, eksisterer stadig i dag. Og det har rigtigt godt fat i mange unge – både skolebørn og studerende. Og ældre mennesker for den sags skyld også.

Ind på kontoret – igen

Det kan derfor være lidt forvirrende at skulle indtræde på arbejdsmarkedet for første gang – eller efter mange års pause væk fra det. Du har nemlig gået i skole i måske 12 – 20 år, og du kender det konkurrerende firmas applikationer ud og ind. Det er ligesom blevet en del af din identitet, at du bruger deres produkter og applikationer i dagligdagen.

Når du så starter på et nyt job – for første gang – så skal du pludselig til at bruge nogle andre applikationer i din dagligdag. Du skal til at vænne dig til, hvordan Microsofts applikationer fungerer. Og det skal du, fordi Microsofts applikationer bliver anvendt i store dele af Europa, og virksomheden, du er ansat i samarbejder med virksomheder i Sverige, Norge og Tyskland. Det kan være lidt svært at lære at bruge dem korrekt. Her er det, at mange arbejdsgivere burde tilbyde dig et af de mange Microsoft 365 kurser, som findes.

Forskellige Office 365 kurser

Din arbejdsgiver kunne give dig et kort kursus, som introducerer dig til Microsoft 365. Sådan et kursus vil give dig den nødvendige viden om, hvornår og hvordan du skal, og kan anvende forskellige applikationer. Og heldigvis findes der dygtige undervisere her i landet, som kan give dig forskellige Microsoft 365 kurser. Der findes nemlig mange kurser inden for Microsoft 365. Du kan få særlige kurser i, hvordan du anvender en særlig applikation. Du kan også få sådan et mere generelt kursus, der giver dig indsigt i, hvordan og hvornår det er bedst at bruge den ene eller anden applikation. Du kan derefter eksperimentere på egen hånd med hver enkelt applikation, hvis du foretrækker det.

Introduktionskurser

Din arbejdsgiver kan give dig et introduktionskursus – og hvem ved, måske kan du få endnu et kursus, så du kan blive superdygtig til at bruge alle de applikationer, som Microsoft 365 kommer med. Det vil sætte dig i en position, hvor du hurtigt vil kunne levere gode resultater, men også kan hjælpe en ny kollega, der endnu ikke kender alle applikationerne så godt. Det kan der være mange fordele ved. Både på det personlige plan, men også på det produktive plan. I vil nemlig kunne arbejde sammen på en mere effektiv måde samtidigt med, at I også bliver gode kollegaer overfor hinanden.