Menu Luk

Hvad er den bedste undervognsbehandling?

Vinder i test: Tectyl får pokalen

Alle, der har kørekort, ved, at de skal passe på bilen, som de kører i. Og det gør vi da også: Vi viser hensyn i trafikken. Sørger for at køre langsomt på isglatte veje. Forsøger at køre så venligt overfor benzintanken, at vi ikke skal fylde den op hver uge. Og ja, i det hele taget er vi ansvarlige, når vi kører bil. Eller er vi? Der er jo mange af os, der kommer til at glemme, at vi skal have bilen til behandling imod rust. Vi ved godt, at vi bør gøre det.

Nemt at glemme

Men vi glemmer det, fordi det er en bekvem måde at lægge et ekstra beløb oven på sommerferiens budget. Det er uansvarligt at tænke på den måde. Og hvis du gør det, så skal du holde op med det samme. Rustbeskyttelse af biler er nemlig nødvendigt. Biler, der ikke har fået behandling imod rust, er ikke sikre biler at køre i. Og vil du være bekendt med at køre dit barn til og fra skole eller børnehave i en usikker bil. Også selvom du har et af de der børnesæder? Jeg ville ikke. Men jeg er ikke dig. Og du har naturligvis din frihed til at gøre, som du vil.

Odense har stedet

Men, hvis du ikke sørger for, at din bil er sikker, så er du helt sikkert ude på glatis. Og det kan blive meget dyrt. Ikke kun økonomisk. Også mentalt. Du vil jo ikke være skyld i, at der sker en dødsulykke i trafikken, bare fordi du var doven og ikke gad at lede efter det sted i Odense, hvor du kan få den bedste undervognsbehandling. Du skal ikke risikere at komme i sådan en situation. Men det kan du risikere, hvis du ikke sørger for, at din bil er sikker. Og måden at sikre din bil på, er ikke kun de servicetjeks og syn, som du jo får udført. Det er også at gøre en lille smule ekstra.

Fx at få bilen behandlet imod rust. Rustbeskyttelse – ja, det er nødvendigt her i landet. I andre lande er det måske ikke så obligatorisk. Men her i Danmark er det virkeligt nødvendigt. Vores lille land er jo ikke det solrigeste. Det er fugtigt her. Der er mange dage med regn – eller andre former for nedbør. Så tænk på det. Rust er nemlig farligt for din bil. Og går der rust i bilen, ja, så får du virkeligt svært ved at sælge den til en god pris. Du tænker måske ikke på det. Men det kan ske, at du bliver nødt til at sælge en af bilerne.

Alt er jo steget

Priserne på fødevarer er steget. Energipriserne er steget. Budgettet tillader måske ikke længere, at I har to biler stående ude i carporten. Så én af dem skal sælges. Om det skal være den store eller den lille er jeres afgørelse. Det kan jeg ikke hjælpe jer med. Men jeg kan gøre så meget, at jeg kan anbefale et servicecenter, der med garanti kan give jer den bedste undervognsbehandling på Fyn, så I kan sikre jer, at I får den bedste pris for bilen, når I taler med brugtvognsforhandleren.