Menu Luk

Bil-wrapping

Bil indpakkes i folie

Du har været rigtig heldig. Du har nemlig fået et arbejde i en af de rigtigt store supermarkedskæder. Du skal ikke sælge. Men du skal ofte besøge forskellige af kædens afdelinger. Så koncernen har forsynet dig med et lynkursus i, hvordan du skal måle de ansattes tilfredshed, når du skal evaluere arbejdsforholdene. Du har også fået en lille bil stillet til rådighed. Du har fået besked på, at du gerne må anvende den til privat brug også, men du må under ingen omstændigheder fjerne de reklamer for firmaet, som bilen har fået trykt på sig.

Den er du med på

Det er da noget, du sagtens kan leve med. Det betyder rent faktisk, at du kan sælge din egen bil. Du har ikke brug for to biler. Og en partner – eller familie – har du ikke – endnu. Du er alene. Og det er jo også en af grundene til, at du var den ideelle kandidat til jobbet. Ja, fremtiden ser lys ud. Du har job som vil føre dig rundt i hele landet. Du har en karrieremulighed. Og du er rigtigt glad for de frynsegoder, du også har fået.

I dag har du så haft den lille bil til eftersyn hos supermarkedets mekanikere. De har sagt god for, at den er i tip-top stand. Ingen problemer med bremsere, lygter eller andet elektronisk udstyr i bilen. Det eneste, de har lagt mærke til, er, at den folie, som bilen er klædt ind i, er ved at være slidt nogle steder. Især der ved dørenes håndtag. Det er noget, du lige skal være opmærksom på. Og du skal oplyse firmaets marketingafdeling om det.

Folie til bilindpakning

Det er nemlig dem, der står for indkøb af den folie til biler – wrapping, hvorpå de får trykt deres reklamer. Det er også marketingafdelingen, der laver en aftale med firmaet, der trykker folie til biler, om at få den sat på deres biler.

Du har godt nok hørt om folie til bil før i dit liv. Men du var sådan set slet ikke klar over, at det kan være lidt af et regnestykke – sådan rent logistisk – for et firma at få den sat på bilerne. Men det er da klart. Det er ikke noget, som skal ske for alle biler på den samme dag. Det sker naturligvis løbende efterhånden, som folien ikke længere kan holde. Folie til biler har da en vis levetid, ikke? Du ringer derfor op til jeres marketingafdeling og spørger, om du kan tale med den person, der er ansvarlig for folie til bilerne. Det kan du.

Alt flasker sig

Du fortæller hende, at du er ny i firmaet, og du har fået en bil til rådighed. Du har haft den til eftersyn og blev gjort opmærksom på, at folien på bilen er slidt nogle steder. Hvad skal I gøre? Hun forklarer dig, at du skal komme i morgen tidlig – ved 7:00-tiden – så hun lige kan tjekke og eventuelt få bestilt ny folie til bilen – hun køber altid hos https://www.foliekniven.dk/. Det behøver ikke at tage mere end et kvarters tid. Bagefter kan du sagtens køre videre ud til dit første besøg i en af afdelingerne.