Menu Luk

Værløses kiropraktiske klinik

discs i rygsøjlen

På et eller andet tidspunkt i vores liv oplever vi at få smerter. Det kan være smerter, der hurtigt omdannes til en uendelig følelse af lykke. Fx smerter fra veer. Det kan være smerter, der bare opstår af uforklarlige årsager. Smerter fra slidgigt måske. Det kan være smerter, der er opstået som følge af en sportsskade. I nogle tilfælde fortager smerten sig hurtigt – som fx efter fødslen. I andre tilfælde fortager de sig ikke. Og her er det, at du skal være opmærksom på, at smerter skal du altså gøre noget ved.

Smerter kan bekæmpes

De kan bekæmpes. Og du fortjener altså at være smertefri. Det nytter ikke noget, at du går og er nøjsom og bider smerten i dig. Det er noget, du kan gøre i en periode fordi, du er stædig. Men i længden kan du ikke holde smerterne ud. Du ved godt, at de fleste mennesker, der beder om dødshjælp gør det, fordi de ikke kan holde smerterne ud. Ikke fordi de ikke vil leve! Så tag det lige alvorligt det der med smerter. I nogle tilfælde skal du væbne dig med tålmodighed, imens du bekæmper smerterne. Det kan tage lang tid. Men du kommer af med dem. Og du får hjælp til at lindre smerterne med. Der er dog mange eksempler på mennesker, der har haft alvorlige smerter fx i ryggen, som er blevet smertefri meget hurtigt. De har nemlig gjort noget, som de færreste af os tænker på, at vi kan gøre.

Dygtig kiropraktor i 3500 Værløse

De har nemlig henvendt sig til denne kiropraktor i Værløse, som har hjulpet dem. En kiropraktor er faktisk en specialist i smerter. Han – eller hun – har fået en lang uddannelse, men har så sidenhen valgt at specialisere sig i at behandle smerter via manipulation af muskler og knogler. En del af uddannelsen har været den samme, som læger får. Men undervejs har kiropraktorerne så fravalgt medicin eller kirurgi. Måden de behandler på, er ved at trykke eller trække i muskler og led. Og det er lige præcist det, kiropraktoren i Værløse gør.

Mange typer af smerter

Han kan behandle næsten alle former for smerter. Og han har ry for at gøre det på en måde, så hans klienter ikke bliver forskrækkede over at høre alle de der knæk i rygsøjlen eller knæet, som er uundgåelige. Med ”knæk” så mener jeg den der lyd, du kan høre, når han trækker i knæet eller trykker på nogle af din rygsøjles hvirvler. Det lyder som om, han bevidst brækker knoglerne. Det gør han dog ikke. Det er en lyd, som fremkommer, fordi knoglerne faktisk bliver skubbet på plads. En af grundene til, at vi har smerter er nemlig at knoglerne er gledet væk fra den plads, de skal være på i dit skelet. Når de bliver trukket eller skubbet tilbage på plads, så siger de ”tak” for det – og det er det knæk, du kan høre.

Kiropraktoren i Værløse har forklaret mig, at hvis du skal helt af med dine smerter, så kan det kræve flere behandlinger. Men som regel vil du kunne forlade hans klinik uden, at det gør ondt på dig.