Menu Luk

WooCommerce er godt

WooCommerce til WordPress

Her i løbet af de sidste par måneder har du lagt mærke til, at der dukker flere og flere meget højt specialiserede webshops op. Den ene sælger, kun sportssko. Den anden sælger kun japanske køkkenknive. Den tredje har massagepistoler som sit fokus. Der er ikke længere brug for store ’all-round’ shops, hvor du kan købe alt lige fra personlige plejeprodukter til store havetrampoliner og dyre senge. Det giver dig faktisk blod på tanden. Du har nemlig altid gerne villet være købmand. Lige fra dengang du solgte et glas saftevand til din gamle bedstefar.

Muligheder med online salg

Og her er muligheden: Du vil nemlig gerne sælge et enkelt produkt: Hjemmelavede småkager – baseret på en opskrift, der er mere end 150 år gammel. (Din tipoldemors vaniljekranse – kamufleret som moderne småkager. Shyy. Vi siger det ikke til nogen.)

Småkagerne skal sælges på internettet. Naturligvis. Alle handler på nettet. Og ja, håbet er jo, at du vil kunne eksportere en del af din produktion til udlandet og dermed også bygge forretningen op. Så: Hvilken platform skal du vælge at bygge din e-shop op på? Du kunne starte med en beskeden shop på Etsy. Men hør lige her: Etsy opkræver gebyrer for det ene og det andet – og er du ikke skarp på at følge med i de konstante ændringer, Etsy indfører overfor deres brugere, så vil du ende med en stor skuffelse.

Jeg anbefaler WooCommerce til WordPress

I stedet for vil jeg anbefale, at du gør følgende:

  1. Du laver en WooCommerce shop i WordPress. (Få en professionel webudvikler til at hjælpe dig.)
  2. Du sørger for at få markedsført din shop på en god måde – med korrekt branding og hjælp fra professionelle marketingbureauer.
  3. Udvid din shop med konkrete bage-redskaber og bage-ingredienser, som du kan få affiliates til at markedsføre for dig. Du vil få succes – og din tipoldemors minde vil blive kendt – overalt.

Sørg også for, at din nye webshop er hurtig. Det betyder ufattelig meget for dit salg!