Menu Luk

Ledige jobs i Spanien

people walking inside fruit market

Du er godt træt af Danmark. Der er så meget brok i Danmark. Alle brokker sig. Nu skal vi til at stemme om det her forbehold, vi har i EU omkring forsvar og alt det der. Der er krig og priserne på alt stiger. Du vil bare væk fra det hele. Jeg forstår dig udmærket godt. Du har været igennem en lang vinterperiode med mørke og dårligt vejr – og nu, hvor foråret er her, er det bare ikke til at holde ud at høre på brok og kedelige analyser og debatter om forsvar, Nato, krig og prisstigninger. Hvad gør du?

Spanien er tillokkende

Ja, jeg ved jo, at du har søgt efter ledige stillinger i Spanien, fordi du tænker, at det vil være lidt nemmere at bo dernede. I det mindste er der garanti for, at du ser solen. Og dit håb er da også, at du får gode venner dernede, som du kan være sammen med i din fritid. Dit ønske er, at du finder en ledig stilling i Spanien, så du kan tjene nok til, at du kan forsørge dig selv. Du har søgt igennem sådan et vikarbureau. De har da også fundet nogle stillinger, som du kunne være interesseret i. Problemet er bare, at det er stillinger for meget kort tid. 2 uger her. 4 uger her. Du vil gerne have noget, der er lidt mere stabilt. Og dit ønske er også, at du kan lære noget nyt. Samtidigt med, at du også kan være med til at udvikle jobbet. Du har nemlig en drivkraft, som er meget unik. Det eneste – men det springende punkt for dig – er, at det skal være en stilling, hvor du skal arbejde med det danske sprog. Du ved, at der findes masser af den slags ledige stillinger i Spanien. Du ved bare ikke, hvor du skal finde dem.

Har du overvejet kundeservice?

Hvad med at vende dig væk fra vikarbureauet og kigge lidt nærmere på kundeservicecentre? Direkte mener jeg. Sådan noget med at tage direkte kontakt til dem og høre, om de måske har en afdeling i Spanien, hvor de mangler personale. Det kan nemlig godt tænkes, at der kommer en ledig stilling meget snart. Mange af de mennesker, der er ansat i den slags stillinger, er jo ofte studerende, som skal vende hjem til studierne efter nogle måneders ophold i Spanien. Det kan sagtens tænkes, at der vil være brug for din arbejdskraft om en måned eller to. Og jeg er også overbevist om, at hvis du fortæller dem, at du gerne vil bruge mere end få måneder i Spanien, så vil de have dig i tankerne, når næste stilling skal besættes.

Danske jobs i for eksempel Malaga

De firmaer, der har afdelinger i Spanien, vil oftest hjælpe dig med det meste af de praktiske ting: Det kan være sådan noget som at finde en bolig til dig. Og de vil naturligvis også sørge for, at du får de bedste ansættelsesforhold. Forsikringer vil være dækket. Du vil få adgang til hospitalsvæsenet, hvis det bliver nødvendigt. Du vil få et job under ordnede forhold, så du kan føle dig tryg.