Menu Luk

Spanien billigt lige nu

ferie i spanien

Vi er virkeligt mange, der ser frem til, at vi skal ud og rejse til sommer. Vi er også allerede i gang med at planlægge rejsen. Det kan være, at vi leder efter flybilletter til Malaga. Det kan være, at vi leder efter charterrejser, der kan give os et bekymringsfrit ophold i en uges tid ved en skøn strand – et eller andet sted. Det kan være, at vi bare er på udkig efter billige rejser, så vi ikke vælter hele budgettet på grund af en ferie. Det kan være, at vi forsøger at finde billige flybilletter, så vi kan bruge lidt flere penge på logiet der, hvor vi nu skal hen.

Elsker Spanien

Måske leder vi efter rejser til Spanien billigt, fordi der har vi været før, og det var en god erfaring, som vi egentlig gerne vil udvide. Der er mange grunde til, at vi leder efter rejser, sådan som vi gør: Charterrejsen sikrer os, at fly og ophold ikke bliver problematisk for os at finde. Samtidigt sikrer den ofte også, at der er faciliteter, som børnene kan bruge, så vi – de voksne – kan få nogle få timer til os selv.

Rejs billigt og brug penge på oplevelsen

Den billige rejse sikrer, at vi holder os inden for vores budget. Vi har jo en tendens til at spendere lidt mere end egentlig planlagt, når vi er på ferie. Så en billig rejse giver lidt ekstra at rutte med, når vi endelig er på ferie. Det samme gælder de billige flybilletter: De sætter os i stand til at kunne bruge pengene, vi har afsat til ferien på noget bedre end bare transport.

Og ja, om det er flybilletter til Malaga eller et andet smukt sted i Sydeuropa, er sådan set lige gyldigt. Det handler om, at vi vil ned til varmen og solen. Vi vil opleve den sydeuropæiske kultur. Vi vil bare gerne afsted.