Menu Luk

Skadedyrsbekæmpelse

Fluer er også skadedyr

Skadedyrsbekæmpelse er ligesom mange andre en service man håber man ikke får brug for men man er glad for at den er der, når først du har skadedyr. Og skadedyr kan alle skam få med hjem. Alene i Danmark ⓘ er der hundredvis af skadedyr som kan forvolde skade på træ, bygning, konstruktion, fødevarer og møbler. Altså på den ene eller anden måde så kommer disse skadedyr til at forvolde stor gene og kan ligefrem medfører store økonomiske tab på posten for uforudsete udgifter – som f.eks borebiller der kan koste dyrt på salgsprisen af din bolig.

Den professionelle løsning

Det er derfor oftest den bedste løsning at få fat i skadedyrsbekæmpelse til at udbedre en skade frem for at forsøge sig med gør-det-selv løsninger som er midlertidige og mindre effektive. Det bør altid være i din interesse at få løst et skadedyrsproblem. Dette er uafhængigt af om du er lejer eller udlejer af en bolig. Er der tale om en akut skadedyrsplage er det jf. lejelovens paragraf 27, udlejeren som har pligt for at bekæmpe skadedyrene. Dette kan være betryggende for lejere, da skadedyrsbekæmpelse priser sagtens kan runde op i nogle høje beløber. Som sagt er det dog meget varierende da den skade som skadedyrene forvolder har stor betydning for prisen. Det samme gælder hvor lang tid behandlingen tager og hvilke midler der skal bruges til skadedyrsbekæmpelsen.

Langtidsvirkende midler mod skadedyr

Mange behandlinger kræver nemlig brug af et langtidsvirkende middel som skal ligge i længere tid og virke før man kan ramme skadedyrenes livscyklus og på samme tid bryde den for at stoppe formeringen. Det mest håbløse man kan gøre, er at forsøge sig med håndkøbs insektmidler som dræber skadedyrene på sekundet. Dette dræber kun de dyr som du kan se, og kommer altså ikke ind og påvirker cyklus og allerede lagte æg. De samme regler gælder for mange skadedyr, heraf kan nævnes blandt andet skægkræ, væggelus, klannere og møl. Alle disse er blot nogle af de mest udbredte skadedyr som danskerne har i hjemmet og de kræver alle en behandling ⓘ som ikke kun dræber de synlige insekter men som bryder livscyklus for at standse formeringen. Du kan få skadedyrsbekæmpelse uanset om du er placeret i Nordsjælland eller i på Fyn.

Den førende virksomhed indenfor skadedyrsbekæmpelse dækker hele Danmark og kommer ud blot 1-2 dage efter bestilling af behandling. Ja, i nogle tilfælde kommer de endda samme dag. Der er derfor ingen grund til at tøve hvis uheldet er ude og du har besøg af et skadedyr. Ring til skadedyrsbekæmpelsen med det samme og få huset behandlet allerede i samme uge. Det kan ikke understreges hvor vigtigt det især er at få behandlet øjeblikkeligt hvis du er udlejer eller sælger af en ejendom.