Menu Luk

Sommerhusferie

Skønt dansk sommerhus med skov

Selvom sommerferien er ved at være forbi – for de fleste – så betyder det jo ikke, at sommeren er forbi. Tværtimod. Der kommer dejlige dage, nu hvor skolerne snart skal åbne igen. Sådan er det jo næsten hvert år. Det betyder også, at I tager på ferie nu. Det er noget I fandt på for nogle år siden – dengang den lille flyttede hjemmefra og I blev alene tilbage i huset. I fik faktisk lidt mere frihed til at kunne rejse, når det passede jer. Og mange på jeres arbejdspladser har værdsat, at I ikke har noget imod at arbejde i skolernes sommerferie. Men nu, er det tid til, at I skal holde ferie.

I år skal vi i sommerhus

I år har det været nemt at beslutte, hvilken ferie I skal på: En sommerhusferie. Grunden til, at det bliver en sommerhusferie igen i år, er, at sidste år lejede I et lille sommerhus på det vestlige Sjælland. I en uge. I opdagede naturen der, og havde en pragtfuld uge. De lange gåture i skoven og i det skønne terræn gav jer en masse energi. Interessen for natur og landskabets historie blev vagt. Men ikke kun naturen og de nye naturoplevelser, som I håber at få, er grunden til, at I har valgt en sommerhusferie med Jacobsens igen i år.

Alt var perfekt

Det lille hyggelige sommerhus, som I lejede, var super. Der manglede intet i det. Der var sørget for at opvaskemaskinen fungerede 100%, der var ekstra sengetøj, der var ingen skår i porcelænet. Sommerhuset havde også en reol med mange gode bøger. Der var heller ikke nogen problemer med, at skraldespanden ude ved vejkanten væltede, når det blæste. Men det bedste: Huset lå, så I kunne nyde udsigten ud over landskabet både inde fra stuen og fra terrassen.

Udsigten, landskabet, stilheden og komforten i huset var da også faktorer, som betød, at I fik talt om nogle af de ting, som havde påvirket jeres hverdag og samliv i mange år. I kom faktisk tættere på hinanden, end I har været i meget lang tid. Og det var da skønt at blive forelsket i sin ægtefælle igen. Ikke at kærligheden ikke har været der. Den havde bare ikke fået lov til at komme til udtryk.

I slutningen af august

Nu er det så den kærlighed, den kommende sommerhusferie skal sætte rammer for. I glæder jer til at skulle afsted her i slutningen af august. Det bliver dog ikke til Vestsjælland igen.

Sommerhusferien skal gå til Sønderjylland, som I aldrig har besøgt før. I er sikre på, at det bliver en meget anderledes sommerhusferie end sidste års, og det er helt i linje med jeres idé. I besluttede jo sidste år, at mindst én uge af hver eneste sommerferie fremover, skal bruges i et sommerhus – et eller andet sted i Danmark. Mange års ferier er blevet brugt på charterture til forskellige steder rundt om på kloden – sammen med børnene. Nu er det på tide, at I får lov til at lære Danmark og den danske natur, at kende. I fred og ro. Med tid til blot at være og nyde, at andre sørger for, at I kan bo komfortabelt. Og det er faktisk muligt at leje et lækkert sommerhus i Danmark – læs selv her.